Täystyrmäys kiusaamiselle -tapahtuma

Tervetuloa kiusaamisen vastaiseen virtuaalitapahtumaan Täystyrmäys kiusaamiselle, jossa haluamme nostaa esille kiusaamisen ja sen ennaltaehkäisemisen tärkeyden. Tuotantotiimi Julia, Johanna ja Milla-Maria tuottavat tapahtuman Digivirtaa! -koulutuksen aikana.

Täystyrmäys kiusaamiselle -tapahtumaan voit osallistua 30.11.2021 klo 13:15 verkossa YouTube kanavalla. Ensiesityksen aikana voit myös kommentoida chatissa, tuottajatiimi on paikalla vastaamassa kysymyksiin. Tapahtuman tallenne löytyy Youtubesta ensiesityksen jälkeen: linkki videoon.

Kamppailulajit kiusaamisen estämisen asialla

Tapahtuman ideologia on kuinka kamppailulajit tehokkaana liikuntamuotona on vaihtoehto purkaa kiusaajan pahaa oloa ja ahdistusta, sekä kiusatuille keino saada lisää itsevarmuutta ja yhteisöllisyyden tunnetta. 

Tapahtumaa tähdittää Amin “Idi” Asikainen, joka on yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimmistä nyrkkeilijöistä. Tapahtumassa Amin kertoo kokemuksiaan kiusaamisesta ja kiusatuksi tulemisesta. Lisäksi tutustumme nyrkkeilyn hyötyihin liikuntamuotona ja esittelemme keskeisiä tekniikoita Aminin johdolla. 

Kaikenlaiseen häirintään, kiusaamiseen ja hyväksikäyttöön tulisi olla ehdoton nollatoleranssi niin kouluissa, urheilussa kuin nuorten käyttämillä erinäisillä sosiaalisen median alustoilla. 

Tavoitteena täystyrmäys kiusaamiselle!

Puhu, kysy ja puutu! 

Tavoitteemme on herättää keskustelua kiusaamisesta ja sen pohjalta tekemään hyviä tekoja ja valintoja, jotta kaikki tuntisivat olevansa turvassa.

Tilaisuus on tarkoitettu nuorille ja heidän vanhemmilleen, opettajille, valmentajille sekä kaikille muille asiasta kiinnostuneille. 

Tervetuloa luomaan kanssamme parempaa huomista!

Seuraa meitä somessa: Facebook ja Instagram

Täystyrmäys kiusaamiselle tapahtuman logo
Logon suunnittelu: Tomi Hakkola

Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä:

Varkauden Voimailuseura

Ringside Gym -logo, Täystyrmäys kiusaamiselle tapahtuman videon kuvauspaikka
Jabi -logo, yhteistyökumppani, joka tarjosi Täystyrmäys kiusaamiselle esiintyjien asut kuvauksiin