Digitaalinen Lyhytelokuvafestivaali

Digitaalinen Lyhytelokuvafestivaali kestää seitsemän päivää ja ajoittuu ajalle 25.11 – 1.12.2021. Tapahtuman tuottajana toimii Roni.

Tapahtuma tuotetaan kokonaan digitaalisena ja esitetään tapahtumalle luoduilla nettisivuilla. Tapahtuman ajan nettisivuilla esitetään juonnettuna kolme lyhytelokuvaa yhteiseltä videotallenteelta. Tallenteen lopussa tapahtuman kävijällä on mahdollisuus äänestää kolmesta lyhytelokuvasta omasta mielestään parhaan. Tapahtumalla on oma kommenttikenttä, johon tapahtuman kävijä voi kommentoida. Tapahtuman jälkeen yhteinen videotallenne poistetaan kaikkien näkyviltä ja eniten ääniä saanut lyhytelokuvan nimi julkaistaan tapahtuman nettisivuilla. Tapahtuman nettisivut poistetaan muutaman viikon kuluttua tapahtuman päättymisestä. Digitaalinen Lyhytelokuvafestivaali on katsojille ilmainen ja tapahtuman tavoitteena on tukea kotimaisia indie elokuvantekijöitä.

Lyhytelokuvien keskimääräinen kesto on 13,5 minuuttia ja kokonaisuudessaan tapahtuman videotallenne kestää 50 minuuttia. Tapahtumaa voit seurata niin monta kertaa kuin itse haluat tapahtuman ajan. Tapahtuma päättyy 1.12 klo 22:00 ja tapahtuman yleisön suosikki julkaistaan tapahtuman nettisivuille.

Tapahtumaa pääset seuraaman 25.11 klo 18:00 alkaen osoitteesta www.digitaalinenlyhytelokuvafestivaali.com

Digitaalinen elokuvafestivaali -tapahtuman logo.