Tapahtumien suunnittelu käynnissä

Yleinen

Digivirtaa! -koulutuksen aikana on käyty tiiviisti läpi tapahtumatuotannon perusteita sekä perehdytty erilaisiin digitaalisuuden mahdollisuuksiin tuotannoissa. Eri alojen asiantuntijat ovat jakaneet osaamistaan ja tietojaan kurssilaisten käyttöön viikoittaisissa zoom-tapaamisissa. Benny Majabacka Humakista on kertonut sekä tapahtuman rakentamisesta, että markkinoinnista, Pietu Sepponen tapahtuma-alan työllistymismahdollisuuksista, Eveliina Heininen tekijänoikeuksista verkkotapahtumissa, Landys Roimola sponsoroinnin mahdollisuuksista jne. Joona Haarala on huolehtinut osallistujien perehdyttämisestä striimitekniikan pariin. Sara Rapo on hankkeen valmentajana luotsannut työskentelyä tuotantojen rakentamisen apuna.

Koulutuksen aikana on tavoitteena rakentaa oma tuotanto ja oppia tapahtuman tekemistä oman käytännön työn kautta. Marraskuun puolivälissä tuotannot ovat jo tulilla ja suunnitelmat pitkällä. Tuotantojen rakentamisessa on käytetty hyväksi kurssilla opittuja asioita. Lähiviikkoina tullaan näkemään ja kuulemaan mielenkiintoisia tapahtumia, jotka osallistujat ovat ideoineet omien kiinnostuksen kohteidensa kautta.

Matka jatkuu vielä joulukuulle, odotamme mielenkiinnolla tutustumista lisättyyn todellisuuteen, 360 videoiden hyödyntämiseen tuotannoissa ja digitaalisten elementtien yhdistämistä live-festivaaliin. Tähän mennessä voi jo sanoa, että linjoilla on ollut ahkera ja sitoutunut porukka ja me järjestäjät odotamme innolla tuotantojen valmistumista!

Last modified: 11.11.2021