Ilmoittautuminen koulutukseen on avoinna!

Yleinen

Sinertävä tausta, jonka päällä piirretty kaavio, joka kuvaa erilaisia teknologia toteutustapoja esim. keikoille ja tapahtumille.

Ilmoittautumislinkki syksyn Digivirtaa! -koulutusjaksolle on avattu, tervetuloa mukaan digituotannon maailmaan! Linkki ilmoittautumiseen suoraan tästä, ilmoittaudu viimeistään 27.9.2021. Koulutus on osallistujille ilmainen eikä vaadi mitään pohjatietoja. Hankkeen toiminta-alueen mukaan koulutus on suunnattu ensisijaisesti 18-29 -vuotiaille Uudenmaan, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueen nuorille, mutta mukaan voi ilmoittautua muualtakin Suomesta, jos paikkoja jää vapaaksi.

Koulutussessiot ovat verkossa, joten tarvitset tietokoneen ja verkkoyhteyden osallistumiseen. Syksyn aikana käydään läpi mm. projektinhallintaa, somemarkkinointia, digitaalisten tuotantojen tekniikkaa ja sopimusasioita. Koulutusjakso huipentuu omien digitaalisten tuotantojen toteutukseen, jotka tehdään pienryhmissä. Kouluttajina on tapahtumatuotannon ja digitaalisen tuotannon ammattilaisia. Tapaamisiiin syyskuussa!

Last modified: 26.8.2021