Täystyrmäys kiusaamiselle -tapahtuma

Tervetuloa kiusaamisen vastaiseen virtuaalitapahtumaan, jossa haluamme nostaa esille kiusaamisen ja sen ennaltaehkäisemisen tärkeyden. Tuotantotiimi Julia, Johanna ja Milla-Maria ovat tuottavat tapahtuman koulutuksen aikana.

Tapahtumaan voit osallistua 30.11.2021 klo 13:15 verkossa. Tapahtuma tallennetaan ja on näin ollen katsottavissa myös 30.11 jälkeen. 

Tapahtuman ideologia on kuinka kamppailulajit tehokkaana liikuntamuotona on vaihtoehto purkaa kiusaajan pahaa oloa ja ahdistusta, sekä kiusatuille keino saada lisää itsevarmuutta ja yhteisöllisyyden tunnetta. 

Tapahtumaa tähdittää Amin “Idi” Asikainen, joka on yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimmistä nyrkkeilijöistä. Tapahtumassa Amin kertoo kokemuksiaan kiusaamisesta ja kiusatuksi tulemisesta. Lisäksi tutustumme nyrkkeilyn hyötyihin liikuntamuotona ja esittelemme keskeisiä tekniikoita Aminin johdolla. 

Kaikenlaiseen häirintään, kiusaamiseen ja hyväksikäyttöön tulisi olla ehdoton nollatoleranssi niin kouluissa, urheilussa kuin nuorten käyttämillä erinäisillä sosiaalisen median alustoilla. 

Puhu, kysy ja puutu! 

Tavoitteemme on herättää keskustelua kiusaamisesta ja sen pohjalta tekemään hyviä tekoja ja valintoja, jotta kaikki tuntisivat olevansa turvassa.

Tilaisuus on tarkoitettu nuorille ja heidän vanhemmilleen, opettajille, valmentajille sekä asiasta kiinnostuneille. 

Tervetuloa luomaan kanssamme parempaa huomista!

Tapahtuma on maksuton.

Logon suunnittelu: Tomi Hakkola

Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä:

Varkauden Voimailuseura