Ilmoittaudu Digivirtaa! -koulutukseen

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan ja tule oppimaan tapahtumatuotannon perusteita ja tutustumaan digitaalisuuden mahdollisuuksiin tapahtuma-alalla. Jos ilmoittautumisaika on jo mennyt umpeen, ja haluat vielä mukaan koulutukseen, laita viestiä s-postilla.

Ilmoittautumislinkki syksyn koulutukseen on avoinna 10.8.-27.9.2021.

Ilmoittautuminen kevään koulutusjaksoon on avoinna 3.1.-7.3.2022 (hakuaikaa jatkettu).

Kuka voi osallistua koulutukseen?

Koulutukseen valitaan ensisijaisesti Uudenmaan, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueilta 18-29 -vuotiaita nuoria, jotka eivät opiskele eivätkä työskentele päätoimisesti koulutuksen aikana. Koulutukseen kannattaa kuitenkin ilmoittautua, vaikka asuisi jollain muulla alueella (kuin yllämainitut). Jos paikkoja jää vapaaksi, voi päästä mukaan.

Ensimmäinen koulutusjakso on 30.9.-9.12.2021 ja toinen 9.3.2022-26.5.2022. Koulutuksen sisältö on sama molemmilla toteutuksilla eli ilmoittaudu mukaan joko syksyn tai kevään toteutukselle. Jos vielä mietit, käy katsomassa tarkempia tietoja koulutuksen sisällöstä ja syksyn koulutusjakson aikana toteutettuja tuotantoja Koulutus -välilehdeltä.

Missä koulutus tapahtuu?

Koulutus tapahtuu verkkoympäristössä, joten hakijalla täytyy olla mahdollisuus käyttää tietokonetta, sekä toimiva verkkoyhteys. Koulutuksen aikana toteutettava projekti on digitaalinen tuotanto, jonka toteuttamiseen saa valmentajalta apua ja tukea koko prosessin ajan.

Kysyttävää? Ole yhteydessä: digivirtaa@humak.fi tai paula.kostia@humak.fi

Ilmoittaudu koulutukseen kuvabanneri

Tutustu myös tietosuoja- ja rekisteritietoselosteeseen.